Jumlah Lawatan KORANG ! Lawat BANYAK2 Lagi Tau!

DUA HARI DAPAT RM1811! AKU PON MACAM TAK CAYA JE!


Korang masih ingat lagi tak post aku yang lepas?

Kepala bapak dia la wey.
Aku tak payah nak taja sapa2 pon.
Aku tak payah susah2 nak cari downline,
Aku just promote kat facebook , blog dan  forum je.

Baru 2 hari dah dapat 1811 KLIK. Bermaksod 1811 RINGGIT!

YUP. SEORANG TEKAN  LINK/BANNER KORANG, KORANG AKAN DAPAT SERINGGIT.

Tapi tu kalo korang upgrade ke akaun biz la macam aku la,
Kene bayar RM100. TAPI kalo korang tak upgrade pon takpe gak wey,

Korang pon boleh dapat duit gak. tapi lagi sikit la. SATU KLIK = 10 SEN.

1000 klik, RM100.

Banyak la jugak kan wei. HAHA
So jom JOIN FREE.

Lagi bagus kalo korang JOIN BERBAYAR MACAM AKU NI.

Memang tak rugi la wey.

Betol aku tak tipu le.
Kalau aku tipu korang report polis ok.
HEHE.

Thanks.


Cara-cara nak register.


1- Pergi kat
http://www.emailduit.com/?a=2418
2- Korang akan nampak PAGE ni

3- Daftar jangan tak daftar.. Tulis Nama, Negeri ,Emel , Password dan tekan "Daftar Percuma"
4- . Pergi cek emel korang.



5- Ko akan nampak email tu , so pergi la aktifkan . Tekan activation link tu. Korang akan nampak macam bawah ni.




6- Pastu pergi balik ke http://emailduit.com . Sila masokkan email dan password kat ruangan atas tu. Korang akan nampak bende macam ni,





7- Tekan " NAIK-TARAF" kalo korang nak keuntungan berganda2. Korang akan nampak page ni.


8- Korang wat la pembayaran kat akaun Maybank sebanyak RM100. Diorang dah tulis no akaun dia,so just transfer, bank in je la. Tu akaun admin. Aku takde kene mengena pon. Diorang akan upgrade akaun korang dalam masa 24 jam. So korang pergi tekan tab "LINK" kat atas tu. Korang akan nampak mcmni.








9- Copy dan paste link korang tu... dan promote kat facebook dan lain2..
Kod HTML tu pulak korang letak kat blog korang... kalau ada orang yang klik, korang dapat duit. Senang kan?


Kalau korang nak keluarkan duit, ada syarat dia:
1- Korang mesti kene kumpul RM70 dulu.
2- Korang mesti kene taja sorang ahli BIZ dulu.
3- Korang update profile korang kat tabs "PROFILE" tu.


Ok dah selesai.pape soalan tanya.Bagi komen.Aku sedia membantu,terima kasih.

Wey. Tawaran HEBAT! Korang pernah dengar pengiklanan yang lagi bagos dari nuffnang tak?

Wey. Tawaran HEBAT! Korang pernah dengar pengiklanan yang lagi bagos dari nuffnang tak?

HAHA..Ni cerita yang membuatkan aku hepi gila.
Ko tengok kat atas. Tengok betol2 gambar tu. PEH!! Satu hari je aku dah dapat RM409.20
Ni sume gara http://www.emailduit.com/?a=2418 yang buatkan aku jadi kaya macam ni!
PEH GILA AH!

Jadi apa yang aku wat sebenarnya??????
Senang je beb. Benda ni macam nuffnang. Ko letak banner ko kat blog korang, atau ko suruh sapa2 je supaya tekan link affliate ko, ko akan dapat RM0.10 bagi setiap klik.

Nampak macam sikit kan? Aku nak tanya korang, kalo 1000 orang klik da dapat berapa? RM100 beb!!
Wey, setakat 1000 klik, aku ley ajar korang la macammana nak buat. Wey, ko pegi kat group2 facebook, pastu ko copy and paste kat wall, dan tulis je la, "korang sayang aku tak, meh sini tekan link ni jap, tekan je, tak luak pape la wey , tekan ni tau http://www.emailduit.com/?a=2418 "

Hah! kalau group tu ada 1000 orang, paling2 pon 100 yang klik beb. tu baru 1 group, kalau sepuluh group? tu belom lagi korang promote kat blog korang.

Jadi berapa yang korang kene bayar sebenarnya? Dia ada dua plan. Satu percuma , satu lagi berbayar. korang tengok ni.

Pakej & Produk mengikut pilihan anda

SENARAI KOMISYEN

PAKEJ PERCUMA
Komisyen Per E-mel  RM 0.10
Komisyen Tajaan  Ahli Pakej Biz RM 10
Pengeluaran Minima  RM 70
  
PAKEJ BIZ (RM100)Komisyen Per E-mel  RM 1
Komisyen Tajaan Ahli Pakej Biz RM 60
Pengeluaran Minima RM 70

Dah nampak? Aku dah upgrade plan dah wey. MEMANG MASYUK ! korang nampak kan duit aku tu RM400 lebih aku dapat sehari . Aku just suruh 400 orang je yang klik. dapat RM400. Gila ah wey. Aku tak sangka nak dapat duit senang macamni. Korang tak payah ragu2 lagi . Jom join sekarang.
Kalo korang tak nak upgrade takpe, just jadi ahli percuma. Memang berbaloi2.

Cara-cara nak register.


1- Pergi kat http://www.emailduit.com/?a=2418
2- Korang akan nampak PAGE ni

 3- Daftar jangan tak daftar.. Tulis Nama, Negeri ,Emel , Password dan tekan "Daftar Percuma"
4- . Pergi cek emel korang.



 5- Ko akan nampak email tu , so pergi la aktifkan . Tekan activation link tu. Korang akan nampak macam bawah ni.




6- Pastu pergi balik ke http://emailduit.com . Sila masokkan email dan password kat ruangan atas tu. Korang akan nampak bende macam ni,





7- Tekan " NAIK-TARAF" kalo korang nak keuntungan berganda2. Korang akan nampak page ni.


8- Korang wat la pembayaran kat akaun Maybank sebanyak RM100. Diorang dah tulis no akaun dia,so just transfer, bank in je la. Tu akaun admin. Aku takde kene mengena pon. Diorang akan upgrade akaun korang dalam masa 24 jam. So korang pergi tekan tab "LINK" kat atas tu. Korang akan nampak mcmni.








9-  Copy dan paste link korang tu... dan promote kat facebook dan lain2..
Kod HTML tu pulak korang letak kat blog korang... kalau ada orang yang klik, korang dapat duit. Senang kan?


Kalau korang nak keluarkan duit, ada syarat dia:
1- Korang mesti kene kumpul RM70 dulu.
2- Korang mesti kene taja sorang ahli BIZ dulu.
3- Korang update profile korang  kat tabs "PROFILE" tu.


Ok dah selesai.pape soalan tanya.Bagi komen.Aku sedia membantu,terima kasih.

WWE Champion John Cena def. R-Truth

WASHINGTON, D.C. – Driven by bitterness and fury, the unhinged R-Truth vowed to silence the “Little Jimmys” of the WWE Universe by toppling their hero, John Cena, and leaving Capitol Punishment with the WWE Championship he had stolen from The Champ just six days earlier. However, after nearly ending Cena’s WWE Title reign in the District of Columbia, it was the delusional Superstar who got “got” in this volatile main event, which culminated with a “splash.” (PHOTOS)
Truth has intimidated members of Cenation over the past several weeks, but it was one of Cena’s loyal admirers at the Verizon Center who would show the former rapper “what’s up” during his first-ever one-on-one WWE Title opportunity. When Truth tried to steal a drink from a young fan at ringside, the stalwart Cenation member cooled off the hip-hop hothead by throwing the beverage in his face. Cena then capitalized, tossing the stunned Truth back in the ring for a much-deserved Attitude Adjustment.
John Cena with a young Cenation memberAfter losing a WWE Title opportunity to John Morrison on Raw back in April, Truth revealed a more sinister side to his personality, proclaiming that his past desire to entertain the WWE Universe kept him from attaining championship glory in WWE. Furthermore, in Truth’s warped version of reality, he has been the victim of an elaborate “conspiracy” that has kept him from unleashing his true potential.
Taking out his many frustrations on Morrison and Rey Mysterio, Truth went on to target yet another former friend in Cena, but he didn’t stop there. On multiple occasions, Truth has antagonized members of Cenation face-to-face, using Cena’s connection with his fans to get inside the WWE Champion’s head. In fact, it was one such vile encounter with a father and son that helped Truth earn a count-out victory over Cena on the May 30 edition of Raw. Following that heinous distraction – which catapulted Truth into a WWE Title bout with Cena at Capitol Punishment – the conspiracy theorist shockingly doused the elder Cena fan with a beverage. However, bound together by mutual hustle, loyalty and respect, neither the denizens of Cenation nor their leader were about to let this transgression go unpunished.
John Cena vs. R-TruthMultiple times during this emotionally charged confrontation, Truth nearly put away The Champ to capture his first WWE Title – a notable achievement given his recent “secession” from the WWE Universe. However, in spite of his rugged offense and conspiracy-fueled determination, Truth was no match for Cena’s perseverance and a little liquid retribution from Cenation.
As disturbed as he might be, Truth’s remarkable performance at Capitol Punishment proves he is a force to be reckoned with on Raw whether the “Little Jimmys” of the world like it or not. Nevertheless, Cenation has plenty of reason to celebrate following Cena’s impressive WWE Title defense in Washington, D.C. Hail to The Champ!