Jumlah Lawatan KORANG ! Lawat BANYAK2 Lagi Tau!

Al Quran Digital Software ( Digital Furqan ) Download!!

Quran digital, terjemahan bahasa melayu dan english, bacaan dan ayat mengikut resam uthmani..
Download Digital Furqan sekarang.

Cara-cara download dan install:

1- Di sini saya sertakan link link download yang ada banyak part, download satu persatu dari Part 1 sampai Part 7 ( semuanya 600MB )
part 1-http://www.mediafire.com/?t0znw2nz0gm
part 2-http://www.mediafire.com/?iejw0mhrydn
part 3-http://www.mediafire.com/?lnkm2djzzid
part 4-http://www.mediafire.com/?mlwnlttmttt
part 5-http://www.mediafire.com/?tym2otxjtmy
part 6-http://www.mediafire.com/?mmian3mzzy2

part 7-http://www.mediafire.com/?inmwzmytnl2

2- Setelah selesai download SEMUA part, extract part 1 dan semua files dari part yang lain akan automatik extract sekali.

3- Kemudian anda akan dapat hanya satu folder yang ada ikon bintang bernama "Digital_Furqan". Buka folder tersebut.

4-Cari file "DigitalFurqan" dan buka ia.

5- Selesai. Semoga jiwa kita sentiasa diterangi dengan nur cahaya Al - Quran. Selalulah kita membaca Al-Quran dengan menggunakan laptop/pc ,,atau kalau malas sangat , dengan cara mendengar ayat Al Quran sudah cukup untuk diberikan ganjaran besar disisi Allah, insyaAllah..




Saya dah cuba cara ini dan berjaya!!
Kalau ada masalah dalam download dengan cara di atas, mungkin anda boleh cuba download di sini pula dari Part 1 smpai part 10 , http://www.mediafire.com/?sharekey=c2d3038702e5bf26d5a101cf914073b4caa06838f1dc333c
password arcieve ialah www.myhiburan.com

Apa apa masalah sila komen post ini.
Juga jangan lupa untuk mendaftarkan diri anda di http://tinyurl.com/bisnes10

Download Photoshop CS5 di sini.

Saya membuat google search dan ramai bertanya bagaimana hendak download Photoshop CS5?
Saya akan memberikan anda link download tersebut dan cara hendak install perisian tersebut.


1- Download di link ini http://www.mediafire.com/?yge1yauli1q1cd1

2-  Setelah selesai download , extract folder tersebut ( saya recommend anda extract di desktop )

3- Buka folder yg anda extract tersebut dan buka fail Photoshop_Portable_12.0_en-fr-de-es-it-ru-zh-tw.paf

4- Tekan "next".

5- Kemudian tekan butang "browse" dan saya sarankan anda pilih folder "desktop".Tekan "install"

6-  Selesai , anda buka folder yang anda pilih di atas tadi ( bernama PhotoshopPortable )

7- Anda akan lihat file "PhotoshopCS5Portable" . Tetapi JANGAN BUKA DAHULU

8- Anda perlu right klik di file tersebut ( Tekan butang kanan pada mouse ) dan pilih  "Run as administrator"

9- Kemudian anda barulah dapat membuka software Photoshop CS5 secara PERCUMA!!

10- Jangan lupa layari dan join http://tinyurl.com/bisnes10 

Cara Nak Buat Banner Animasi Menggunakan Photoshop

Download Ebook Untuk Cara Nak Buat Banner Animasi Menggunakan Photoshop Di SINI
Percuma Untuk Anda..
Untuk extract ebook tersebut, anda memerlukan password.

Pastikan anda layari dan daftar percuma di http://tinyurl.com/bisnes10 dan email saya di wancintaema@gmail.com atau SMS saya di 0127695514 selepas daftar percuma (tanpa bayaran RM10) di http://tinyurl.com/bisnes10.
Kemudian baru lah saya akan memberikan anda password tersebut.

Cara-Cara Termudah Untuk Download Movie dari Video Streaming Site

Video streaming site /video hosting ada banyak, yang paling popular sekali ialah youtube. Tapi youtube cuma ada video yg panjangnya tak lebih dari 15 minit. Jadi, untuk stream movie , saya mengesyorkan site seperti Movshare.net , Dailymotion , Sapo Video , Videoweed , VideoBB dan banyak lagi video hosting yang lain. Memang la kita boleh tonton movie tersebut online dari hosting sites ini, tapi ada banyak masalah , seperti:

  1. Kadang kadang nak start watch movie tu kene tunggu dulu, walaupun speed internet kita laju.
  2. Bagi yang internet speed slow, nanti baru tengok kejap, dia berhenti buffering dan lepas berapa minit baru start play balik. Buat orang rasa menyampah untuk tengok.
  3. Katakanlah sedang kita sedang syok tengok sreaming movie tu , tetiba blackout. Wifi pon mati, laptop pon lama lama mati jugak. Jadi bila dah ada elektrik balik, bukak pc, dan semua yang kita tengok tadi dah hilang, kena bukak balik website dan tunggu streaming lagi.
Macammana nak atasi masalah ini? Download je lah. Tapi bagaimana? Kalau kat youtube kita boleh pakai Youtube Downloader, tapi kalau site lain? Ada dua cara.


Langkah pertama:

1- Download Real Player 11 kat sini 
 
**Sila lakukan sebarang penginstallan semasa online,bukan offline. **

2 -Selesai install,buka youtube,cari movie/video yg anda mahukan,gerakkan mouse dekat screen video,automatically akan kuar "Download This Video" kat bahagian atas video.

3- Klik di situ dan akan kuar satu kotak downloader. tunggu jela sampai habis download.


4- File itu hanya boleh tengok dekat VLC Media Player dan RealPlayer sahaja. 
(flash video)

Langkah kedua:

  1. Download IDM (Internet Download Manager) ,bersama dengan keygen dia kat link ni, http://www.mediafire.com/?agaz6fb9ajaa7pc
  2. Setelah selesai download, extract files dalam tu , anda akan nampak file bid6014a jd,extract files bid6014a itu dan kemudian anda akan nampak pula files bid6014 , extract folder tersebut untuk dapat folder keygen dan setup.
  3. Buka folder setup,dan install.
  4. Selesai install buka pula folder keygen dan buka software keygen.tekan generate dan anda akan dapat serial code. Copy code itu.
  5. Buka Internet Download Manager 6.05 dan pergi ke tab "Registration". Paste disitu dan anda telah dapat software tersebut secara percuma!
  6. Kemudian pergi ke mana mana video streaming sites seperti youtube. Buka satu video untuk di mainkan.
  7. Anda MESTI TEKAN BUTANG PLAY
  8. Anda akan lihat symbol IDM dan perkataan tertulis "Download This Video" atau "Download Video From This Page"
  9. Kadang kadang simbol itu berada di atas atau bawah page,sila cek berhati hati.Tekan button tu. Download akan dilaksanakan
  10. Masih ada masalah? Berikan komen anda.

Cara Untuk Tengok Passwords Facebook Anda atau Orang Lain yang Pernah Login di Komputer Anda…

Anda kehilangan password FB? Atau anda nak tengok password Facebook orang lain yang dah log in kat komputer anda?

Senang je,guna satu software ni.. Namanya Facebook Password Decryptor.

Cuba sekarang! Percuma! Download di sini, http://passwordforensics.com/downloadfile.php?id=2222

Sila beri sumbangan kepada admin blog dengan klik dan lihat sedikit sebanyak program affiliate admin di sini , http://tinyurl.com/bisnes10