Jumlah Lawatan KORANG ! Lawat BANYAK2 Lagi Tau!

Cara Cara Mendaftar

Ya anda telah membuat pilihan yang bijak dengan mengubah hidup anda di internet,tapi apa yang anda harus lakukan sebenarnya??

1- Tekan link ini http://tinyurl.com/bisnes10 (open in a new window/tab) . Refresh kalau page rosak atau tak muncul muncul.
2- Tekan di tabs "Daftar" (disebelah tab "Plan" dan "FAQ")

3- Anda akan lihat borang pendaftaran. Isikan kesemua tempat kosong tersebut. 

4- Setelah selesai isi, tekan butang "Daftar".

5- Kemudian anda akan nampak jenis dan nombor akaun bank saya, sila bayar modal permulaan hanya RM10.

7- Atau anda boleh transfer wang tersebut dari ATM atau hanya pergi ke bank dan Bank In sahaja.


8- Atau cara terakhir yang boleh anda lakukan ialah topup hotlink RM10 ke nombor 0127695514.


9- Selepas selesai membuat bayaran , anda digalakkan untuk menghantar SMS kepada saya di nombor 0127695514. Jika anda tidak mahu untuk menghantar SMS, anda boleh email saya di wancintaema@gmail.com untuk mempercepatkan proses pendaftaran


10- Akaun anda akan diaktifkan dalam masa 24 jam.

11- Selepas akaun anda diaktifkan, anda akan dapat log in ke member area.

12- Di sana, anda boleh download produk seperti yg telah dijanjikan. Untuk mengetahui produk produk tersebut,sila
pergi ke tab "Produk" di page http://tinyurl.com/bisnes10 .

13- Di member area anda akan di ajar dengan pelbagai cara untuk promote.

14- Promote , promote , promote. Setiap seorang ahli yg anda dapat taja,anda akan dapat RM10.

Tips Pemasaran Internet

1 Sokongan Pelanggan
 

Beritahu audiens jenis sokongan yang mereka akan dapatkan setelah mereka membeli. Hal ini boleh dilakukan dengan cara memberi nasihat percuma, tech sokongan, servis percuma, dll Hal ini juga dapat menjawab beberapa soalan mereka membeli dahulu. Orang tidak mahu membeli produk tanpa mengetahui Anda akan berada di sana untuk membantu jika mereka memiliki masalah.

2 Survey / temu bual
 

Tanyakan orang pada akhir salinan mengapa mereka memutuskan untuk tidak membeli. Ini akan memberikan anda idea-idea baru bagaimana untuk menghasilkan salinan iklan yang lebih menguntungkan. Memiliki bentuk web atau e-mel link di tempat sesuai sehingga mereka dapat memberi kepada anda jawapan kepada kualiti perkhidmatan anda. Anda mungkin mendapati mereka tidak menyukai cara anda atau perkhidmatan anda. ianya boleh jadi apa saja.

3 Media
 

Fikirkan cara untuk mendapatkan halaman anda atau perniagaan di berita. Anda boleh mengumpulkan dana sponsor, menganjurkan pertandingan, mengadakan peristiwa besar, dll, sila menulis sesuatu tentang apa yang telah anda semua lakukan, kemudian hantar ke outlet media yang melayani untuk audiens target anda. Cara pemasaran melalui media juga boleh membantu perkembangan pemasaran anda.

4 Peraduan

Anjurkan peraduan di laman web anda. Berikan web lain halaman pilihan untuk menawarkan kepada pengunjung mereka. Ini akan tingkatkan iklan anda di seluruh Internet. Itu akan menjadi peraduan virus. Tentu saja peraduan yang baik harus dilakukan secara terus-menerus atau secara teratur supaya anda boleh membolehkan penerbit talian lain untuk dipersembahkan kepada pengunjung atau pelanggan mereka. Cara menukar link dan iklan antara yang selalu dilakukan oleh blogger. Ini dapat membantu meningkatkan pelawat anda.

5 Keselesaan Pelanggan
 

Beritahu bakal pelanggan anda bahawa anda mempunyai borang @ sistem tempahan yang baik dan selamat. Juga meyakinkan mereka bahawa anda mengambil segala usaha untuk melindungi segala maklumat mereka. Orang ingin merasa mereka selamat dalam talian anda. Mereka ingin tahu bahawa anda peduli dengan kesejahteraan mereka. Beritahu mereka tentang saat ini apa yang anda lakukan bagi mereka untuk membuat mereka merasa lebih selamat. Mungkin anda perlu pastikan segala maklumat bank, alamat rumah, no. tel, email dan sebagainya tidak akan didedahkan kepada pihak ketiga. Ini akan menyakinkan mereka untuk berurusan dengan anda.

Sumber -->> http://www.azharbusiness.com/tips-pemasaran-online-offline/tips-pemasaran-online-offline-antarabangsa-bahagian-1/