Jumlah Lawatan KORANG ! Lawat BANYAK2 Lagi Tau!

Wey. Tawaran HEBAT! Korang pernah dengar pengiklanan yang lagi bagos dari nuffnang tak?

Wey. Tawaran HEBAT! Korang pernah dengar pengiklanan yang lagi bagos dari nuffnang tak?

HAHA..Ni cerita yang membuatkan aku hepi gila.
Ko tengok kat atas. Tengok betol2 gambar tu. PEH!! Satu hari je aku dah dapat RM409.20
Ni sume gara http://www.emailduit.com/?a=2418 yang buatkan aku jadi kaya macam ni!
PEH GILA AH!

Jadi apa yang aku wat sebenarnya??????
Senang je beb. Benda ni macam nuffnang. Ko letak banner ko kat blog korang, atau ko suruh sapa2 je supaya tekan link affliate ko, ko akan dapat RM0.10 bagi setiap klik.

Nampak macam sikit kan? Aku nak tanya korang, kalo 1000 orang klik da dapat berapa? RM100 beb!!
Wey, setakat 1000 klik, aku ley ajar korang la macammana nak buat. Wey, ko pegi kat group2 facebook, pastu ko copy and paste kat wall, dan tulis je la, "korang sayang aku tak, meh sini tekan link ni jap, tekan je, tak luak pape la wey , tekan ni tau http://www.emailduit.com/?a=2418 "

Hah! kalau group tu ada 1000 orang, paling2 pon 100 yang klik beb. tu baru 1 group, kalau sepuluh group? tu belom lagi korang promote kat blog korang.

Jadi berapa yang korang kene bayar sebenarnya? Dia ada dua plan. Satu percuma , satu lagi berbayar. korang tengok ni.

Pakej & Produk mengikut pilihan anda

SENARAI KOMISYEN

PAKEJ PERCUMA
Komisyen Per E-mel  RM 0.10
Komisyen Tajaan  Ahli Pakej Biz RM 10
Pengeluaran Minima  RM 70
  
PAKEJ BIZ (RM100)Komisyen Per E-mel  RM 1
Komisyen Tajaan Ahli Pakej Biz RM 60
Pengeluaran Minima RM 70

Dah nampak? Aku dah upgrade plan dah wey. MEMANG MASYUK ! korang nampak kan duit aku tu RM400 lebih aku dapat sehari . Aku just suruh 400 orang je yang klik. dapat RM400. Gila ah wey. Aku tak sangka nak dapat duit senang macamni. Korang tak payah ragu2 lagi . Jom join sekarang.
Kalo korang tak nak upgrade takpe, just jadi ahli percuma. Memang berbaloi2.

Cara-cara nak register.


1- Pergi kat http://www.emailduit.com/?a=2418
2- Korang akan nampak PAGE ni

 3- Daftar jangan tak daftar.. Tulis Nama, Negeri ,Emel , Password dan tekan "Daftar Percuma"
4- . Pergi cek emel korang.



 5- Ko akan nampak email tu , so pergi la aktifkan . Tekan activation link tu. Korang akan nampak macam bawah ni.




6- Pastu pergi balik ke http://emailduit.com . Sila masokkan email dan password kat ruangan atas tu. Korang akan nampak bende macam ni,





7- Tekan " NAIK-TARAF" kalo korang nak keuntungan berganda2. Korang akan nampak page ni.


8- Korang wat la pembayaran kat akaun Maybank sebanyak RM100. Diorang dah tulis no akaun dia,so just transfer, bank in je la. Tu akaun admin. Aku takde kene mengena pon. Diorang akan upgrade akaun korang dalam masa 24 jam. So korang pergi tekan tab "LINK" kat atas tu. Korang akan nampak mcmni.








9-  Copy dan paste link korang tu... dan promote kat facebook dan lain2..
Kod HTML tu pulak korang letak kat blog korang... kalau ada orang yang klik, korang dapat duit. Senang kan?


Kalau korang nak keluarkan duit, ada syarat dia:
1- Korang mesti kene kumpul RM70 dulu.
2- Korang mesti kene taja sorang ahli BIZ dulu.
3- Korang update profile korang  kat tabs "PROFILE" tu.


Ok dah selesai.pape soalan tanya.Bagi komen.Aku sedia membantu,terima kasih.

10 ulasan:

  1. mak aih , best gil00 , hha , sehari dpt rm400 ?? fullamakk ! gne bank ke check ?

    BalasPadam
  2. 0hh , tpi , kne msukkan rm100 dlu , ohh , :)

    BalasPadam
  3. salam wani! tak payah bayar pon takpe. boleh jadi ahli free aja!

    BalasPadam
  4. Pehhh...biaq betui??? Masyuk2!!!

    BalasPadam
  5. betol. jom join. Percuma je! Ikot step2 kat atas ya.

    BalasPadam
  6. Wah..tq... saya pun wat cam ni...tgk2 lah pengiklanan dari saya http://www.groupvoucher.my/affiliates/signup

    BalasPadam
  7. oh jd pon awk da join dan dpy untung yg sama ea.jom kawan2, join jom,..rm100 je tok untung brganda2

    BalasPadam
  8. eqa da join bawah awk.. tp yg free jer la..

    BalasPadam
  9. cmne nk makesure ini bkn scam?

    BalasPadam
  10. tu la saya pon takot jugak kalo bende ni scam.
    Saya dah tanya diorang, dah email admin tu , diorang ckp diorang dapat untung dari bayaran ahli biz (RM100).Sebab setiap pengeluaran perlukan seorang ahli bawah yang upgrade.
    Diorang cakap dulu ada wat testimoni tp dah disalahgunakan oleh setengah pihak. Takpe lah, saya akan cuba je. bukan susah sangat. bukan perlu bayar pape. kalau tipu, saya report polis..saya pon dah biasa hal report mereport ni. HAHA. thanks eqa sbb join

    BalasPadam