Jumlah Lawatan KORANG ! Lawat BANYAK2 Lagi Tau!

Semalam Pageview Aku Paling Tinggi!! 39,918 PAGEVIEW~!


Tengok la gambar kat atas ni... Macam tak percaya kan?
Korang mesti tertanya - tanya, eh betol ke mamat ni?
Ni mesti dia tipu ni..
Ha ha..aku da tau korg mesti tye mcmtu pye..
Tp for you information, blogger yang di miliki oleh google.com takkan mudah ditipu dan dihack la beb..
so tak mungkin la budak hingusan berumur 18 tahon mcm aku ni boleh hack sistem google.ahaha.

Apa yang korang fikir lagi? Aku ni tekan sendiri blog aku? Aku refresh blog aku setiap 30 saat?
Haha..korang ni mmg pandai gurau ye..takkan la aku sanggop tekan butang refresh tu sampai nk dekat 40000 SEHARI?


So , apa yang aku wat sebenarnye?
Hehe, aku sebenarnya keluarkan belanja sebanyak USD 150 (lebih kurang RM500) untuk wat bende ni..Tapi takpe la mahal pon..berbaloi beb..
Semalam je , dari 40000 orang tu, dah ada 10 orang yang sign up Infinity Downline dengan aku. Sorang sign up, RM100, kalo sepuluh orang, dah RM1000 beb!!
Takkan la tak untung beb!!!!
Aku da jadi orang kaya besar sekarang!!


So ape yg aku wat dengan USD150 tu sebenarnya?


Aku wat promote berbayar la beb!!!


Tempat yang aku promote antaranya kat Google Adwords dan Adsense.. kat situ je dah habis USD50 SEHARI..tapi diorang bawak aku lebih 15000 visitor! Sumenye automatik beb! Dan hampir semuanya datang dari Malaysia. Aku tak mao cerita panjang pasal Google tu kat sini.. Korang bukan nak join diorang pon..USD50(RM150) SEHARI , korang sanggop bayar ke juz nak naikkan traffik?




Tempat yang kedua aku promote ialah forum-forum..hah..yang ni memang payah beb..aku cakap kat korang, yang ni memang memenatkan..aku kene usaha gile2..aku kene post kat lebih 100 forum post sehari juz nak promote blog ni.. Boleh la gak dapat 1000-2000 pageview.. mentang2 la kat forum tu free..so traffik datang pon kureng la..


Tempat yang seterusnya ialah Pay-Per-Click dan Traffic Exchange sites. Haaaa yang ni la dimana USD100 tu habis...Pay per click tu macam neobux,clixsense,eurobux dan macam2 lagi la.. Haaa, aku advertise kat lebih 100 sites2 macam ni dan hampir semuanya berbayar...Aku  start dengan modal paling kecik dulu.. Ada yang USD1, ada yang USD5, ada yang free tapi korang kena pandai2 la buat ape yang diorang suruh. Biasanya diorang suruh surfing dan click2...dari sini la datang total visitor yang terbanyak..
So ni la cerita aku.. Aku sebenarnya nak bagitau dan promote kat korang sikit ni.. sebenarnya aku ley offer korang servis aku, servis promote blog korang..Tu pon kalo korang nak la..Aku akan promote blog korang kat tempat2 kat atas ni. Traffik makin masyuk ooo.. memang puas hati.. Jaminan paling kurang pageview yang datang lebih 10000-40000. Harga servis aku ni, RM200 sebulan.  Memang agak mahal tapi berbaloi-baloi beb..aku tak tipu punya.. Korang ada no phone aku , 0127695514 , ada facebook aku yang tak popular tu , http://facebook.com/dayahaterz , hah,korang nak ape lagi.. alamat? aku boleh bagi gak, tapi bila korang dah komfem nk pakai servis aku ni la.. RM200 sebulan mahal mana la sangat dari apa yang korang akan dapat nanti. Lagi2 kalo korang tengah promote something.




P/S: Oh ya, sapa nak pasang banner iklan kat blog aku ni? Korang mesti terfkir napa murah sgt kos iklan tu kan?Sebab, aku juz letak je..tak guna tenaga apa2 pon. memang la aku cas murah..nak tolong korang



UPDATE: Aku faham yang korang rasa RM200 tu mahal..so takpe la..aku kurangkan harga .. RM50 je beb..korang pakai servis aku ni,,lepas tu biar aku promotekan tok korang..korang just relax je dan tengok pageview korang makin meningkat gila2 dari hari ke hari..dijamin 10000 pageview sehari...semua automatik..
RM50 je! aku akan gunakan servis Popup kat forum2..jadi bila korang tengok traffik source korang nanti memang sure - sure banyak dari forum2 je la. jom la. aku berani bagi money back guerantee la kalo dalam masa 24 jam traffik korang tak naik 10000 pageview!
email aku kat wancintaema@gmail.com


tengok gambar ni... dalam masa sejam ada 1000 lebih pageview.. hari ini aku ada lebih 22000 pageview..semalam 39000..tengok la gambar tu.

NAK BLOG KORANG BANYAK TRAFFIK MACAM NI?
CUMA RM50 JE!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan