Jumlah Lawatan KORANG ! Lawat BANYAK2 Lagi Tau!

Ni Blog Post Yang Akan Membuatkan Korang Tergelak GILA-GILA Lebih Gila dari Korang Tengok Maharaja Lawak :P

daripada http://fatehaasmuni-steps.blogspot.com/2011/06/nak-makan-ke-tak-nak.html?spref=fb

Pergi blog dia ya..dia da bayar aku RM20..(akan bayar :P)




Malam ni nak citer benda lawak pulak...aku dapat benda ni dr satu laman web ni..then, saje je nak share dgn korang semua...Ni antara senarai 10 menu paling lawak dlm dunia la...pas baca menu ni, korang fikir la sendiri, berani ke x nak makan...so..enjoy!!!





saje je besarkan gmbar ni..biar jelas ye tulisannye...cube bace betul2...

-the temple explodes the chicken cubes..aduh...dahsyatnye menu..haha...sampai explodes...

-The soil bean burns the beef...sejak bila pulak kacang tu boleh bakar daging..haha

-The water boils the beef...abis, ko rebus daging tu guna ape?? mesti la air..

-Slip away the chicken slice..huhu...sedihnye bahasa...

-Chicken silk noodles...Silk Noodles? ade ae..

-Black mushroom rape...err...aku xfaham ape sebenarnye maksud die...RAPE??





I'm on diet??? perlu ke nk include kat menu...haha

tapi, at least ade jugak menu yg semua org mampu!!!!







...give me regular beer..for my kids...Beer for kids????






kau jual ape ni?? berapa ramai la stok budak2 kat restoran kau ek..haha






Ni lg satu yg aku pelik..ade ke jual family photo..huhu

ko grill ke ko boil gambar2 tu??






eh...dog pun include kat menu ke?????

Sape2 yang nak makan dog + coke + hotdog...sila la dtg kat tempat ni..haha








Lain kali, sebelum print, tgk betul2 dulu... :P

Kalau aku jd boss kat tempat ni. (starbucks).aku dah cakap 'you're fired' kat org yg keje marketing department ni..






Footlong????? agak2 bape inch? pelik betul..haha






Ape beza chicken dgn real chicken?? tak tau pulak ade 'fake chicken'..haha






Agak2nye ape rase 'strange flavor chicken' ni...of course la strange..



So, aku dah tunjuk antara menu2 pelik dlm dunia ni....ala..xde la pelik sgt pun...cuma masalah bahasa je..haha...so, get a translator..

4 ulasan:

  1. erk.
    macam-macam.
    :)



    jom singgah n follow belog fyna.
    http://inibelogfyna.blogspot.com/
    :)

    BalasPadam
  2. thanks fyna...saya da follow blog fyna ^^
    thanks sbb tambahkan followers saya ke 1888 :)

    BalasPadam
  3. lawak gile !


    im on diet nak order tu ah ! muehehe

    BalasPadam
  4. HAHAHAHA...silakan..order la..cuma RM0.00 je.hahahahahaha

    BalasPadam