Jumlah Lawatan KORANG ! Lawat BANYAK2 Lagi Tau!

Nak Kaya Cepat?

Pelan Pemasaran Infinity Downline (Ringkas & Mudah)
  • Hanya dengan memperkenalkan seorang (1) ahli, anda akan mendapat kembali RM100.00 anda.
  • Pembayaran terus. Semua ahli membuat pembayaran sesama sendiri secara terus dan tidak melalui syarikat.
  • Pendapatan anda dijana melalui sistem 'Reverse 2 Up'.100% pulangan bersih dengan juga mendapat akses kepada produk-produk Infinity Downline yang x ternilai harganya.
  • Dapat menjana pendapatan pasif bulanan sebanyak RM100.00 daripada setiap ahli di bawah anda, pada setiap 30 hari.

Anda perasan "point" yang terakhir? Pendapatan pasif bulanan!! Inilah kunci kepada kejayaan sistem Infinity Downline ini. Anda tidak perlu asyik bekerja... dan setiap bulan harus bermula daripada awal kembali. "Work Smart!! Don't Work Hard." =D

Tahukah anda bagaimana syarikat-syarikat seperti Celcom, Maxis, TNB dll menjadi kaya raya? Mereka hanya hantar bil sahaja kepada anda setiap bulan. Inilah yang dikatakan pendapatan pasif bulanan tanpa memerlukan usaha yang sangat banyak. Anda bina sekali dan ianya akan bertambah secara berterusan. Justeru itu, Infinity Downline dilahirkan khusus untuk anda mengaut keuntungan yang serupa seperti syarikat- syarikat tadi..

Bayangkan...

Anda dapat menaja 10 ahli pada bulan pertama. Pendapatan anda = RM 1000. Selepas itu dapat menaja lagi 10 ahli pada bulan kedua. Anda akan mendapat RM1000 lagi, betul?? Salah!! Anda akan dapat RM2000 bulan itu . Jangan lupa pendapatan dari renewal mereka yang join bulan pertama dulu. Bayaran rm100 perlu di maintain setiap bulan. Seterusnya bina lagi. Dapatkan lagi 10 ahli untuk bulan ke-3. Itu RM1000 lagi, betul tak? Ah ha… Saya tidak boleh perdayakan anda lagi. ^_^ Ya, anda akan dapat menjana RM3000 pada bulan ke-3!! Sudah melebihi dari gaji pegawai N41.. hehe

Ok, mari kita lihat dari sudut yang lebih mudah difahami sistem "Reverse 2up" dengan mengenepikan pendapatan bulanan Infinity Downline.


Katakan anda hanya dapat menaja 4 orang,
  1. Ali ==> RM100 & balik modal
  2. Abu ==> RM100 passed up ke upline/direct sponsor anda
  3. Ahsan ==> RM100, 100% keuntungan
  4. Ahmad ==> RM100 passed up ke upline/direct sponsor anda
  5. Aishah....dan seterusnya hingga infiniti adalah keuntungan anda 100%!!
Sekiranya Ali menaja 4 orang juga, ahli yang ke-2 & ke-4 yang ditaja akan pergi ke upline/direct sponsor iaitu anda!! Begitu juga dengan Ahsan, Aishah.. dan seterusnya..

Ok, mari kita lihat potensi pendapatan melalui sistem Reverse 2 Up ini;

MINGGU
AHLI
"INCOME"
(RM)
JUMLAH AHLI
BULANAN
(RM)
1
2
200
2

2
4
400
6

3
8
800
14

4
16
1,600
30
3,000
5
32
3,200
62

6
64
6,400
126

7
128
12,800
254

8
256
25,600
510
51,000
9
512
51,200
1,022

10
1024
102,400
2,046

11
2048
204,800
4,094

12
4096
409,600
8,190
819,000

Ya!! Dalam masa 12 minggu anda berpotensi menjana pendapatan sebanyak RM819,000 sebulan.. WoW!!

... Walaubagaimanapun, mungkin jadual yang saya sediakan ini terlalu sempurna jika mengambil kira semua ahli baru dapat menaja 4 orang pada minggu pertama. Apa kata, anda hanya mampu menjana 10% dari jumlah tersebut.... RM81,900. Boleh pengsan tu... =P

Jadi.. terpulang kepada anda bagaimana hendak menjana amaun tersebut, 12 hari, 12minggu, 12 bulan atau 12 tahun!! Remember..Work Smart!

Pokoknya, anda sekarang sudah memahami bagaimana sistem ini berjalan. Saya yakin dan percaya, sekiranya seseorang itu telah menjadi ahli aktif Infinity Downline, beliau akan terus kekal aktif.. Anda tahu kenapa??

Saya telah nyatakan sebelum ini yang anda akan mendapat RM100 semula dengan hanya menaja seorang (1) ahli baru. Jadi, sekiranya ahli-ahli anda mempunyai hanya seorang ahli yang aktif di dalam kumpulan mereka, mereka masih berpotensi menerima RM200 dari sistem Reverse 2Up. Maka, mengapa mesti mereka meninggalkan program hebat ini? Justeru, kemungkinan adalah sangat tinggi mereka akan terus bersama Infinity Downline.

....dan terus membayar anda RM100 setiap bulan sebagai pendapatan pasif sepanjang hayat.


Cuba fahami plan keuntungan yang bakal anda perolehi dengan paparan bergambar ini:


Apakah risiko yang bakal anda hadapi dengan modal RM100? Langsung tiada kerana anda telah balik modal dengan hanya menaja seorang Ahli Premier. Murah & mudah! 

 

 

Sebaiknya 'right click' > Open Link in New Tab
 
 
TUTORIAL 1 : PANDUAN PENDAFTARAN
Anda perlu ikut arahan dibawah dengan teliti dan berhati-hati supaya tidak berlaku kesilapan.
 
1- Klik logo di atas ("DAFTAR DI SINI"). Anda akan ke web rasmi www.InfinityDownline.com
2-  Klik Menu "JOIN" di sebelah atas web.

3-  Sila isikan maklumat seperti yang diminta.
4-  Contact email : Isikan email utama anda yang sah
5-  First Name : Isikan nama anda
6-  Last Name : Isikan nama ayah anda
7-  Phone : Isikan No HP anda
8-  Username : Isikan username anda. Jangan letak "space"
9-  Password : Isikan password / kata laluan
 
10- Selepas isikan semua maklumat, klik "Submit Only When Finished"
Pendaftaran anda telah selesai. Anda akan mendapat email pengesahan daripada pihak Infinity Downline.
Anda boleh buat bayaran kepada penaja. Sila rujuk Langkah 2 (Tutorial 2).

 
TUTORIAL 2 : PANDUAN BAYARAN
Selepas anda daftar, anda adalah ahli yg tidak aktif, untuk aktifkan keahlian. Anda perlu bayar kepada upline dan upline akan aktifkan keahlian anda.
1- Klik www.infinitydownline.com untuk ke web rasmi.

2- Sila login username & password anda di tab "LOGIN".
3- Klik perkataan besar "Click Here To Start The Payment Process"
4- Anda akan dibawa ke page bayaran. Anda boleh pilih untuk buat bayaran melalui no akaun yang tertera.
5-Anda juga boleh gunakan Paypal / Alertpay jika penaja anda menyediakan kaedah bayaran alternatif selain tunai.
6- Sila simpan resit / bukti bayaran untuk kegunaan masa hadapan.
7- Selepas buat bayaran, sila hubungi penaja anda dan beritahu butir tentang maklumat bayaran seperti tarikh & masa.
8- Akaun anda akan diaktifkan segera. Jika anda tidak menerima sebarang email pengaktifan dalam masa 24 jam. Sila hubungi penaja anda.

TUTORIAL 3 : PANDUAN SETUP PROFILE (BAYARAN)
Ini adalah bahagian yang sangat penting untuk memberi maklumat kepada downline tentang saluran untuk mereka bayar kepada anda.
 
1- Layari web rasmi www.infinitydownline.com dan login member area.

2- Klik menu "PROFILE" di sebelah atas.

3- Lengkapkan maklumat "Personal Information"

4- I will accept payment by : Sila tandakan "CASH"

5- @ via the following method : Sila tandakan "WESTERN UNION"

6-To leave alternative payment instructions in the text box below, insert here : Sila isikan ikut format di bawah. :
 
i) Sila Buat Bayaran Melalui : Nama Bank Anda

ii) No Akaun Bank Anda : xxxxxxxxxxxx

iii) Amaun Bulanan : RM100 ($25)

iv) Name :
v) Email :
vi) Sila Call / SMS 01xxxxxxx Selepas Buat Bayaran
Jika anda ada PayPal, boleh masukkan email paypal anda di ruang yang disediakan.
Jika semua telah selesai, sila klik "UPDATE PROFILE".
Proses ini telah selesai, anda boleh semak maklumat bayaran yang anda update tadi, sila klik "To check that your payment links work properly, please click here"
Jika anda ingin membuat perubahan, klik menu "PROFILE" sekali lagi.
 
TUTORIAL 4 : PANDUAN PROMOSI
Promosi akan menjadi kayu pengukur kepada kejayaan anda. Anda harus melakukan promosi sehabis mungkin untuk meraij pulangan yang sangat lumayan.


CARA 1: Anda telah diberi website replika (dalam Bahasa Inggeris) pada laman keahlian untuk mempromosikan Infinity Downline. Lihat pada muka hadapan laman keahlian, Your Link Promote Is... itulah link yg perlu digunakan untuk promosikan kepada rakan yang lain.

LANGKAH SETERUSNYA: promosikan di mana sahaja
Social Network Provider :
www.facebook.com
www.twitter.com
www.friedster.com
www.tagged.com


Iklan Percuma :
www.promosi4u.com
www.iklanpercuma.com
http://iklanfree.com
http://bestiklan.com
http://iklan101.com


Iklan Berbayar :
Google Adwords, https://adwords.google.com
Yahoo Search Marketing, http://searchmarketing.yahoo.com
www.harakahdaily.net
www.bharian.com.my
www.utusan.com.my


 Anda juga boleh menyewa tapak banner di web atau blog yang mempunyai hits yang tinggi seperti :
www.mudah2u.com/
www.ohartis.com
www.ohbulan.com
www.iluvislam.com
www.rindok.com/blog

Sebenarnya terlalu banyak lagi cara promosi yang saya rahsiakan dari anda. Untuk mengetahui lebih lanjut, anda perlu daftar di bawah saya dahulu. Jika anda rajin dan ambil serius tentang bisnes ini, dan sanggup bekerja online ini selama 18 JAM sehari, saya boleh beri jaminan pulangan wang 60 hari jika anda tidak dapat downline walau seorang pun selama jangka masa tersebut..


TUTORIAL 5 :PANDUAN AKTIFKAN DOWNLINE (MARK PAYMENT)
Sebaik sahaja anda terima bayaran dari downline, anda perlu aktive-kan mereka secara manual (Mark Payment) di bahagian keahlian.
 
1-  Layari web rasmi www.infinitydownline.com dan login member area.

2-  Klik menu "MARK PAYMENTS", pilih nama Downline yang anda ingin aktifkan.

3-  Klik perkataan "process" di bawah nama downline berkenaan
.
4-  Isikan ruang maklumat bayaran seperti contoh di bawah :

5-  Payment Processor :  Pilih Custom Processor

6-  Custom Processor : Isikan Maybank / CIMB / dan lain-lain

7-  Transaction ID : Isikan Username downline berkenaan.

8-  Payment Amount : Isikan 25 (Tak perlu simbol RM@ USD)

9-  Account ID : Tinggalkan kosong

10- Tandakan kotak "Start a custom subscription payment" bagi mereka yang menggunakan selain daripada Cash. Cth Paypal dan AlertPay.
Lastly, klik butang "SUBMIT". Selesai & akaun downline anda sudah diaktifkan.
 
 
 
 
 
 
Frequently Asked Questions (FAQ)

1. Apa itu Infinity Downline?

Infinity Downline ialah program affiliate (Membership Program) , di mana ia menawarkan keahlian berbayar untuk anda masuk atau akses ke laman program/perisian latihan IT.

2. Saya dari Negara lain. Bolehkah saya sertai Infinity Downline?

Ya! Infinity Downline mengalu-alukan keahlian dari seluruh dunia.

3. Adakah terdapat sebarang kos tersembunyi? Bagaimana dengan kos pengurusan?

Tidak ada kos tersembunyi sama sekali. Tiada kos pengurusan dikenakan. Anda hanya perlu membayar RM100 setiap bulan dan anda akan mendapat kembali RM100 setiap bulan yang akan diberikan oleh downline anda.

4. Bagaimana dan bila saya akan dibayar?

Anda mendapat bayaran serta merta dan secara terus dari salah satu payment processors pilihan kami atau anda boleh bank in ke akaun bank sponsor anda. (Contoh alertpay atau paypal, Maybank, CIMB dan lain-lain).

5. Bolehkah saya ada lebih dari satu keahlian (akaun)?

Boleh. Anda boleh memiliki seberapa banyak keahlian atau akaun seberapa banyak anda suka tetapi sebenarnya satu sahaja sudah mencukupi.

6. Bolehkah saya melihat ahli yang saya kenalkan (ahli downline saya) atau menukar maklumat peribadi saya?

Ya. Anda boleh log masuk ke dalam laman keahlian anda bila-bila masa. Anda boleh melihat dan menghantar emel kepada seluruh organisasi pemasaran anda sekali sehari.

7. Adakah anda menawarkan khidmat sokongan pelanggan?

Ya. Kami ada menawarkan khidmat sokongan pelanggan tanpa had (dengan bersebab).

8. Berapa lama masa diambil untuk mendaftar dan mendapat kebenaran akses ke laman ahli?

Hanya dengan satu pembayaran, laman web anda akan dibina serta merta.

9. Adakah saya perlukan akaun domain atau web hosting?

Tidak. Laman peribadi anda akan dipaparkan di laman web www.infinitydownline.com, beserta ID affiliate untuk mendapatkan jualan, Oleh sebab itu setiap pembayaran akan terus masuk ke dalam akaun 'payment processor' (contoh Maybank). Anda hanya perlu membuat promosi link/pautan ID affiliate untuk mendapatkan jualan.

10. Adakah saya perlu sertai kesemua payment processors yang ditawarkan?

Tidak. Sekiranya anda hanya ada satu, laman anda hanya akan menunjukkan satu sahaja pilihan pembayaran, bila mana ahli hendak membuat pembayaran. Walaubagaimanapun, kami mengsyorkan untuk anda menggunakan kesemuanya. Kebanyakannya adalah PERCUMA untuk menyertainya. Kami akan menyediakan 'sign up links' untuk anda bila anda menyertai kami.

11. Bolehkah wang saya dikembalikan?

Ya! Wang anda sudah tentu akan dikembalikan jika setelah 60 hari anda bertungkus lumus membuat promosi, tetapi tiada seorang pun ahli yang join dibawah anda. Inilah kelebihan jika anda mendaftar di bawah saya, bukan mendaftar dengan orang lain.

 

Apa tunggu lagi? Daftar SEKARANG! Untuk panduan mendaftar,sila rujuk bahagian di atas.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan