Jumlah Lawatan KORANG ! Lawat BANYAK2 Lagi Tau!

DUA HARI DAPAT RM1811! AKU PON MACAM TAK CAYA JE!


Korang masih ingat lagi tak post aku yang lepas?

Kepala bapak dia la wey.
Aku tak payah nak taja sapa2 pon.
Aku tak payah susah2 nak cari downline,
Aku just promote kat facebook , blog dan  forum je.

Baru 2 hari dah dapat 1811 KLIK. Bermaksod 1811 RINGGIT!

YUP. SEORANG TEKAN  LINK/BANNER KORANG, KORANG AKAN DAPAT SERINGGIT.

Tapi tu kalo korang upgrade ke akaun biz la macam aku la,
Kene bayar RM100. TAPI kalo korang tak upgrade pon takpe gak wey,

Korang pon boleh dapat duit gak. tapi lagi sikit la. SATU KLIK = 10 SEN.

1000 klik, RM100.

Banyak la jugak kan wei. HAHA
So jom JOIN FREE.

Lagi bagus kalo korang JOIN BERBAYAR MACAM AKU NI.

Memang tak rugi la wey.

Betol aku tak tipu le.
Kalau aku tipu korang report polis ok.
HEHE.

Thanks.


Cara-cara nak register.


1- Pergi kat
http://www.emailduit.com/?a=2418
2- Korang akan nampak PAGE ni

3- Daftar jangan tak daftar.. Tulis Nama, Negeri ,Emel , Password dan tekan "Daftar Percuma"
4- . Pergi cek emel korang.



5- Ko akan nampak email tu , so pergi la aktifkan . Tekan activation link tu. Korang akan nampak macam bawah ni.




6- Pastu pergi balik ke http://emailduit.com . Sila masokkan email dan password kat ruangan atas tu. Korang akan nampak bende macam ni,





7- Tekan " NAIK-TARAF" kalo korang nak keuntungan berganda2. Korang akan nampak page ni.


8- Korang wat la pembayaran kat akaun Maybank sebanyak RM100. Diorang dah tulis no akaun dia,so just transfer, bank in je la. Tu akaun admin. Aku takde kene mengena pon. Diorang akan upgrade akaun korang dalam masa 24 jam. So korang pergi tekan tab "LINK" kat atas tu. Korang akan nampak mcmni.








9- Copy dan paste link korang tu... dan promote kat facebook dan lain2..
Kod HTML tu pulak korang letak kat blog korang... kalau ada orang yang klik, korang dapat duit. Senang kan?


Kalau korang nak keluarkan duit, ada syarat dia:
1- Korang mesti kene kumpul RM70 dulu.
2- Korang mesti kene taja sorang ahli BIZ dulu.
3- Korang update profile korang kat tabs "PROFILE" tu.


Ok dah selesai.pape soalan tanya.Bagi komen.Aku sedia membantu,terima kasih.

12 ulasan:

  1. Kenapa haram lak? Bukan kene bayar pape pon? Benda ni sebijik macam NUFFNANG ,google adwords dan lain2

    BalasPadam
  2. kena bayar la. tak bayar cmne nk dpt kuar komisyen. gilo

    BalasPadam
  3. tak payah bayar la.. cuma nanti kau kene taja seorang ahli berbayar. TU JE

    BalasPadam
  4. tak ada option pun nak taja cmne.

    BalasPadam
  5. nak taja macammana? la setiap orang yang klik link tu, mesti la ada kemungkinan besar nak join free kan? so tu kira kita dah menaja la tu. sekarang ni kalau ko dapat taja 10 ahli free, mungkin 1 orang akan upgrade jadi ahli biz. Bila ko dah dapat ahli biz, baru lah ko dapat keluarkan duit tu. So diorang tu pon dapat duit. Takde bende yang menipunye.

    BalasPadam
  6. welcome sangat. Tiada paksaan untuk upgrade.

    BalasPadam
  7. MCM BEST.. TP AQ XDE DUIT NK UPGRADE...

    BalasPadam
  8. Then tak payah la upgrade. Ko tetap boleh dapat duit kalau tak upgrade pon.

    BalasPadam
  9. Cuba cashout dulu dapat x kemudian baru gebang k.

    BalasPadam
  10. gebang tu ape? dah cashout la..kalau tak aku takde la suruh korang join...aku bukan dpt pape pon kalo korang join free..taknak join udah,,aku takpenah paksa orang yg tak serius ni

    BalasPadam