Jumlah Lawatan KORANG ! Lawat BANYAK2 Lagi Tau!

DAH SAH SAH GENGBLOGGER.COM KENE HACK!!


dont focus on popular blogger only. promote them too :) listblog

Im not anonymous. Im adam oscar dimarco

I've been here before. Remember Me?

__________________________________________________________________________________


Punyalah terkejut beroknye aku ni bila aku bangon pagi2 nak bukak gengblogger tetiba nampak benda alah ni pulak!

Peh gila lah! GENGBLOGGER KENE HACK BEB!

Aku pon pandai komputer gak jd aku boleh la jugak ping blog kt gengblogger dan pergi forum.
Korang jangan pergi kt http://www.gengblogger.com/  , tapi korang pergi lah kat sini , http://www.gengblogger.com/rumah

Ha.. memang BANGANG jugak la sebab aku tengok takde sapa pon yang online kecuali aku sorang.
Bapak bengap betul la sapa yang hack gengblogger ni. Apahal la..nk hack pon pergi la hack maybank2u ke, mybsn ke. Ko hack GENGBLOGGER , apa yang ko dapat?

Geram betol aku..aku nk join gengblogger semata2 nak dapat traffik, alhamdulillah selepas aku antar 60 post barulah dapat traffik 1000 lebih.. tp budak2 gengblogger pon ada yg tak suka aku :(
So korang geng-gengblogger yang dah baca blog post ni sama ada rela, terpaksa , sengaja atau tidak, korang kena layan dgn baik kat aku lepas ni, sbb aku dah ajar korang macammana nak pergi "rumah" gengblogger tu.. "rumah" gengblogger tu blom kene hack kan :P

So korang bagi komen kat sini. Kita bincang , apa yang kita nak buat kat mamat yang da hack gengblogger.com kita tu.

UPDATE:
WEI KORANG PERGI LINK NI! NI LA VIDEO HACKERNYE!
http://world.yes.my/?q=ytlc&id=511

Tiada ulasan:

Catat Ulasan