Jumlah Lawatan KORANG ! Lawat BANYAK2 Lagi Tau!

Ben Ashaari ajak tukar link ?

Eh ada tanda soal (?) . Ini ayat tanya ke ayat penyata ? Dua dua pun boleh guna . Boleh diaplikasi seperti ini ;

Ben Ashaari ajak tukar link ?
Ini ayat tanya . Macam gosok gosok mata tidak percaya . Eh, Ben Ashaari ajak tukar link ? Eh eh? Biar mangga!

Faham tak penggunaan tatabahasa pertama ?

Kedua

Ben Ashaari ajak tukar link .
Ini ayat penyata . Kena guna antonasi suara yang mendatar . Faham tak ?
Penerangan : Ben Ashaari ajak tukar link . Betul . Dia ajak tukar link. Eh, kau faham tak ni ?

Sejujurnya aku bukan jenis yang rajin sangat nak join contest , segmen , giveaway , bloglist semua ni . Tapi baru baru ni macam perasaan nak bermasyarakat tu memuncak pulak . Jadi apa kata join segmen Ben Ashaari . Ye dak ?

Jadi kalau kau rasa macam nak join juga , apa kata pergi klik banner bawah ni . Tak susah pun weh , kelik je . Tak lenguh kaki pun .


Santai Bersama BEN ASHAARI

di copy and paste dari http://gengblogger.com/v/503099

Tiada ulasan:

Catat Ulasan